Que i qui som?

L’Escola Bressol Municipal d’Aitona  “Els tabollets” és un centre per a la primera infància , que juntament amb les famílies treballa per afavorir el desenvolupament harmònic de l’Infant, atenent les seves necessitats bàsiques d’ordre biològic, psicològic, afectiu, cognitiu, lúdic i social.
Estudis provinents de diferents disciplines demostren que els primers anys de vida són fonamentals per al desenvolupament físic, social, emocional i cognitiu. El desenvolupament més important del cervell té lloc durant els primers tres anys de vida i depèn dels gens, però també de l’entorn en el qual es mou el nen i la nena. De la mateixa manera, és durant els tres primers anys de vida quan es desenvolupen les habilitats per pensar, parlar, aprendre i raonar, les quals tenen un gran impacte sobre el comportament present i futur.
Per aconseguir aquests objectius  pensem que és indispensable el diàleg, la participació, la col·laboració i el consens entre els diferents estaments que participen directa o indirectament en els àmbits de la gestió escolar: pares, mares o tutors legals,  educadors i ajuntament.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog